miercuri, 17 decembrie 2008

La anul…vom fi mai buni!!!

Am intrat pe ultima sută din ceea ce a mai rămas din luna decembrie. Cele mai multe evenimente s-au dus, cele mai importante acum vin. Crăciunul şi Anul Nou ne fac mai nerăbdători, vrem să vină cu viteza luminii. Oricum, startul spre vacanţa de iarnă, a fost dat de week-end-ul legat de 1 Decembrie. De atunci am început sa visăm cu ochii larg deschişi la venirea Moşului, iar la birou discuţiile despre locaţia revelionului sunt la ordinea zilei.
Cum va fi anul ce va urma? Mai bun sau mai rău? Cine poate ştii ce ne rezerva anul 2009. Nu ne rămâne decît dorinţa aceea ascunsă, pe care o mărturisim în gând, în pragul dintre ani: la anul voi fi mai bun, la anul voi călători mai mult, la anul voi iubi mai mult!
Decembrie 2008, o lună care, fără să vrem, ne face să ne gândim că s-a mai dus un an. Tot mai frecvent folosim expresia aceasta şi parcă ascunde dorinţa de a petrece Revelionul mâine. Anul acesta a fost cu siguranţă un an bun pentru fiecare dintre noi, însă nu ascundem dorinţa de a deveni şi mai buni! La anul, multe lucruri se vor schimba, acum (a se citi, astazi, 17 dec.) va fi la timpul trecut, iar nostalgia Crăciunului se va simţi din 1 ianuarie. Eu m-am hotarat, vorbesc la timpul trecut de anul 2008, nă grăbesc să vă doresc toate cele bune! Să vă doresc spor în toate, un Crăciun mai deosebit decât celelalte. Iar de Anul Nou, nu uitaţi: o dorinţă sinceră se poate împlini, un sărut sub crenguţele de vâsc, poate cuceri o iubire pe viaţă. La anul visurile tale pot deveni realitate dacă îţi doreştâ destul de mult.

Niciun comentariu: